visst känns det fint att va vid liv, en dag till..

alla är vi olika, instängda, isolerade, överenergiska, pratglada, förvirrade, glömska, gamla, unga, trötta, utbrända, tystlåtna, bittra, arga, besvikna, ledsna, öppna, omtänksamma, sorgsna.
alla har vi varit med om olika saker i livet, olika erfarenheter och de påverkar oss mer än vad vi tror.
 
hemma i Lund nu i mitt hus, mitt hem, min säng. allt de som har hänt de senaste två dagarna har mest kännts som en väldigt konstig känslosam och hemsk dröm(ni som känner mig vet vad som har hänt, berättar ingenting här) mitt i allting har den till och med denna "drömmen" varit komisk, människor är konstiga ibland och jag kan skratta åt det nu i efterhand.
 
Mitt huvud är fullt av förvirrade tankar så mest av allt saknar jag att krama min fina Lovis som inte finns längre, så jag lägger in en av mina favoritfotografier av henne, sommaren 2011 i julimånad, en månad innan hon gick bort..
 
 
Kärlekskramar till er<3/ M

Babe I've got a plan, run away as fast as you can

 

Jag har inte riktigt tid över att skriva och lägga upp bilder här, eller så har jag bara ingen inspiration längre.
Maj brukar vara min favoritmånad, det händer mycket, sommaren börjar närma sig. Men senaste dagarna har varit mycket förvirrade dagar, mycket jobbiga känslor, jag vet inte riktigt vem jag ska prata med, vad jag ska göra eller hur jag ska göra med saker och ting. De är som om en stor känslobomb exploderar och det är ingen lättnad, det bara förvirrar mig, vet inte riktigt vad jag känner för någonting längre, känner folk verkligen mig här? Och när är jag mig själv på riktigt? Varför är jag här överhuvudtaget? 21-årskris?
 
Det blommar iaf i Glimåkra, vilket gör mig glad för en stund, och alla fina och ärliga vänner får mig också att gilla läget. Sitter just nu i ett stökigt rum, klockan är över elva och jag som funderade på att ta en promenad innan frukost imorgon, får se hur det går med det.. :) / M
 
 

Instagram @yellowblackbird

mars & april

 
Det är helt galet att både mars och april är nu över och nu är det redan maj..
Efter en galet lyckad Chicago+New York resa kom jag hem till Lund under påsklovet. God mat, bra sällskap och mys med ISOFISEN, fick va hundvakt under en hel dag, åh vad jag blir glad av den sötnosen! Vi firade min födelsedag i förväg med släkt och vänner. Jag hann också träffa lite kompisar under påsklovet, tog bland annat en fika med fina Hasije! Kom tillbaka till glimåkra, april började och det blev galet varmt och sol jämt, vi hade en grillkväll utanför våran villa, men bra musik och god mat! Vi hade spelhelg efter spelhelg, jag fyllde 21 när vi var i Kungälv! Pernilla lärde mig, Julia och Corre att dreja litegrann, det blev ganska lyckat :) Jag åkte hem en helg till! utgång i malmö med finaste helli, vi dansade så vi båda fick träningsvärk dagen efter. Vi var på moriskan för första gången, mysigt ställe! EMMA KOM HEM på måndagen därefter, åh vad fint det var att se henne igen efter ett halvår, samtidigt som det inte kändes alls länge sen jag såg henne sist. Sen började spelveckan med Higher Ground. Vi började med Valborgkonsert i Sölvesborg, så vacker stad! Sen fortsatte vi mot göteborgshållet och vidare till värmland! 
 
Det är lite mindre än en månad kvar här på glimåkra, har väldigt blandade känslor inför att sluta här, det känns inte som jag har hunnit tänka igenom någonting på väldigt länge, allt har gått så enormt fort...
Nu ska jag ha pizzakväll med några fina vänner! hoppas ni alla får en go och härlig kväll! / M
 
Upp