I will tell you a story if you try, But along with your thoughts of valleis they are green When the world you were born in changes of seasons, Will you run with the dream or will you run alone?

Man kan alltid se tillbaka och tänka "om det inte skulle hänt så skulle de inte vara si och så" Jag har gjort det hela dagen, och tagit djupa suck och bara tänkt tillbaka, vilket är ganska obehagligt, ibland måste man bara acceptera det som händer och det som har hänt. Idag pratade jag och en vän om själar och vad det är som skadar våra själar mest, de mesta av våra själar är skadade av vårt samhälle idag tror jag, som matar oss med så mycket som egentligen inte är sunt, varför är det egentligen så?
Men i vilket fall fick jag nyss en konstig känsla inom mig, som jag inte kan rå på just nu, men jag tror eller gissar att det handlar om min vilja att åka utomlands och se något nytt eller spännande, egypten närmar sig och om jag stortrivs där de fyra veckorna, så ska jag nog va volentär där i ett halvår i höst. Åh, jag vill det verkligen. Jag längtar efter lite spänning och lite verklighet!
här får ni en liten solskenets vinterdans spellista. kramar och kärlek / M

You got a fast car, But is it fast enough so you can fly away?

(bilderna är tagna tidigare i veckan, gabbi och jag på promenad!)
i onsdags började våran killer lek på skolan, till er som inte vet vad det är så handlar det om att alla får ett offer de ska "döda" (skjuta med banan eller tandborste, strypa med något smalt , typ halsduk eller liknande, förgifta med lappar under tallrikar..), Men det får inte vara några vittnen när man ska antingen Skjuta eller strypa sitt offer. Däremot får man förgifta när vittnen ser det, men det gäller att aldrig gå runt ensam, nu i helgen har vi en paus, men jag är en av dom 5 "levande" som ska fortsätta leka på måndag.. Vilket är ganska roligt, fast jag har inte hunnit döda mitt offer.. så det går lite segt. När man har dödat sitt offer så får man döda den personens offer, osv.
jaja men denna helgen ska jag hänga på helsjön, känns ganska gött, ska öva lite med gabbi (på bild) med en låt som vi ska spela och sjunga på storforum på tisdag! Det mesta känns ganska bra just nu iaf. Nu ska jag försöka laga någon mat! kramar /M

I wanted this to last to mean something I'm not alone, I'm just a dreamer

(det är otroligt vackert med snö här på helsjön)
jag saknar en nystart, äkta kärlek, sommarkvällar, vårkänslor, nya utmaningar, nätter i göteborg, tvillingsyster,
ärliga människor, en styrka, en smal kropp, en självbehärskning och en massa, massa mod.
men det jag får är illamående, konstiga signaler, förvirring, kyla och kärlek men från fel person..
det går otroligt mycket upp och ner just nu, men ska iaf försöka hålla denna bloggen vid liv.
Peace alla glada / M
Upp