4 dagar i Berlin

 
 
 
 
För några veckor sedan hängde jag i Berlin i några dagar för att såklart hänga med två gamla godingar, Amanda & Sofia! (som nu för tillfället jobbar/studerar och BOR där) och för att upptäcka staden, första gången i Berlin!
Jag/vi hann se en massa KONST! (kommer ännu flera bilder på det snart) dricka massa öl, äta ute(massa gott!), gå till olika historiska platser, dansa på ett roligt ställe tills klockan blev tidig morgon, och hänga på både sofias och amandas ballkong och såklart eastsidegallery som också va då massa KONST <3 och såklart då umgås en hel del! allt detta under bara 4 dagar, jag är fedenöjd! vill bara tillbaka, och se ännu mer av Berlin!
tack för att jag fick besöka och hänga med er mina finaste vänner! <3
 
 

& plötsligt var det sommar igen

hallå va, våren har rusat iväg, jag har varit i Berlin, myst en massor med världens finaste pojkvän, varit en sväng i göteborg. Jag önskar jag hade gjort lite mer, det går segt när man är arbetslös, jobbar kanske en dag i veckan, men hela juli ska jag jobba, så jag får tänka detta som typ... sommarlov?!
 
dessutom har jag följt två serier som är mina favoriter, Game of thrones, som snart är slut och såklart Orange is the new black, bästa serier eveer.
 
Jag lovar att snart lägga upp bilder från underbara Berlin och massa annat fint!
Kram på er och njut av sommaren!
 
 
Upp