Hejdå 2012 Del 2

juli
under hela julimånad jobbade jag på en ö i blekingeskärgården, mycket vackert, men jobbet var sådär. inte helt nöjd. Först var det en jobbvecka med min kusin. Sen var jag en vecka hemma i Lund, då jag tog de lugnt. Carl var och hälsa på i Lund, då kom också Sara och Vera förbi. Vi satt i lusthuset och drack vin och babblade. Gick ut i malmö sen. Veckan därpå var det två veckor till som jag jobbade på Senoren, dom var inte lika roliga, iaf inte den första. När jag inte jobbade så solade jag  och badade, med mina jobbkompisar. På kvällarna glodde jag på true blood eller gick promenader. 
 
augusti
 Augusti brukar alltid va en händelserik månad, man gör allt de som man inte hunnit göra under sommaren och börjar stressa inför hösten. Jag var iaf på WOW, fin festival. bon iver var bäst och de är alltid lika mys att va i göteborg. Jag träffade många vänner. Va på Annies sommarställe, för att hänga med Annie och Mandy innan dom flyr från Sverige. Började på gospellinjen på Glimåkra folkhögskola. Det var en jobbig men en nyttig nystart, dom första veckorna så gick jag på rosa moln, fattade knappt att jag var där, sen blev allt lite jobbigare ibland.
 
september
jag började känna mig allt mer hemma på glimåkra, vi gjorde mycket tillsammans med hela klassen, hängde nästan dygnet runt. en helg åkte vi till malmö, för att hälsa på gamla gosplare. Jag va i Lund för att säga hejdå till Mandy för hon stack till England. Emma och Sanne hade Wakawakafest, hur roligt som helst med mycket dans och skratt. En i vår klass på glimåkra var tvungen att lämna oss, vilket var en stor sorg, men hon är fortfarande en viktig del av oss! Vi fick koporna och tog snygga foton!
 
oktober
Kameran kom fram mycket under denna månaden, hösten är så vacker. Jag mådde ganska kasst och åkte till göteborg, där jag träffade två av dom bästa människorna som finns, det blev något bättre och jag fick även hjälp på skolan. Vi hade våran allra första spelning, som var en gymnasiespelning i malmö, det var ganska nervöst och spännande. Men fy vad roligt det var! Jag bytte rum för någon slags nystart. Emma kom och hälsade på! Var även i bibelvillan en del för att hänga med biblarna. Glodde jätte mycket på skins! 
 
november
under novembermånad blev det novemberlov. Jag bjöd över fina vänner till mig, sa hejdå till Emma & Sanne som åkte till tanzania. Åkte upp till Stockholm med syster. För att turista runt lite i två dagar. Sen på kvällen mötte jag upp klassen för att gå på Kirk Franklin konsert. Helt galet bra konsert, vilket ös! Några nära vänner till mig mådde inte bra, det gjorde så att jag var orolig jämt, dessutom var det mycket stress under denna månaden. Vi skulle få ihop våra alla spelningar på något sätt innan det blev jullov. Vi hade Julspelningar, luciaspelningar och såklart Gospelkonserter att förbereda inför. Jag åkte iaf upp till Helsjön, för att ta en paus från Glimåkra. Det var konstigt att komma tillbaka, men också helt fantastiskt! Jag hängde dessutom mycket i kompvillan för att dricka massa te och plugga teori, mysigt!
 
december
december var en fin månad, vi julpyntade i villorna, hade afrokonsert och roliga spelningar. Jag gjorde det fint i mitt rum också, de blev äntligen som jag ville ha det! Det blev en härlig julfest... och plötsligt blev det Jullov. Julafton var mysigt som vanligt, mest av allt att mysa med familjen och äta massa mat. Så sjukt gött! Jag hann träffa en del vänner under mellandagarna och ta det lugnt med familjen! Avslutade hela året med middag med fina vänner! hejdå 2012!
 
 
 
Upp